Arhivare electronica

Pentru clientii nostri, oferim cea mai mare varietate de servicii arhivare.

Ati efectuat deja o analiza pentru a demonstra necesitatea serviciului de arhivare electronica?

Haideti sa analizam impreuna nevoile implementarii unei astfel de solutii si, impreuna cu partenerii nostri specializati in servicii de arhivare electronica, vom respecta cerintele dumneavoastra.

Cand optam pentru arhivare electronica?

Constituirea arhivei electronice aduce beneficii importante companiilor care au o rata mare de interogare a arhivei, ajutandu-le sa:

  Identifice si vizualizeze rapid orice document stocat electronic

  Acceseze diferentiat datele, in functie de profilul de utilizator

  Lucreze in retea

Arhivare electronica sau arhivare fizica?

Constituirea unei arhive este indispensabila oricarei companii, intrucat fiecare creator de documente este sub incidenta legilor arhivarii si are obligatia de a asigura conditii optime de organizare si pastrare a documentelor fizice.

Companiile care emit documente oficiale au obligatia de constituire a unei arhive pe suport fizic (hartie), independent de optiunea constituirii sau nu a arhivei electronice, astfel ca aceasta ultima solutie ofera doar un ajutor suplimentar.

Beneficiile externalizarii arhivei fizice catre Archivit

Securitatea arhivei - Detinem singura cladire din Romania, construita special pentru depozitare arhiva!

Control total asupra arhivei - Autorizand un angajat in relatia cu noi, veti putea accesa arhiva companiei rapid. Totodata, veti cunoaste in orice moment istoricul solicitarilor si nivelul de confidentialitate asigurat, la fel ca in cazul accesarii unei arhive electronice.

Optimizarea costurilor - Specialistii nostri in arhivistica va anunta in timp util cu privire la expirarea termenelor legale de pastrare a arhivelor, in vederea distrugerii securizate. Economisiti astfel banii alocati depozitarii cutiilor expirate!

Optimizarea timpului de lucru - Un studiu realizat in SUA arata ca angajatii pierd intre 20 si 40% din timpul petrecut la serviciu pentru a cauta diferite acte si documente.

 Asigurarea documentelor arhivate - Dispunem de cele mai mari valori asigurate in piata, astfel incat, documentele Dvs. sunt in siguranta atat in depozit, cat si in tranzit.

Etape serviciu arhivare fizica

Furnizare cutii de arhiva si transportul la beneficiar

Impachetare si clasificare dosare pe termene legale de pastrare

Preluarea in custodie si transportul arhivei la depozitul Archivit

Receptia cutiilor in centru si intocmirea bazei de date

Depozitare si accesare arhiva

Etape serviciu arhivare electronica

  Evaluarea arhivei fizice si stabilirea regulilor de scanare si indexare

  Transportul documentelor – cand conversia in format electronic se efectueaza la sediul prestatorului

  Scanarea documentelor

  Indexarea documentelor electronice

  Stocarea imaginilor pe suport electronic Toate etapele procesului de arhivare documente sunt indeplinite la standarde calitative ridicate, atat in ceea ce priveste constituirea si depozitarea arhivei fizice, prin specialistii nostri, cat si constituirea  arhivei electronice, prin parteneri. 

Daca doriti servicii de arhivare si depozitare clasice sau servicii de arhivare electronica sau daca nu stiti care este cea mai buna solutie de arhivare pentru compania Dvs., contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

VREAU OFERTA

*Prin completarea si transmiterea acestui formular sunt de acord ca Archivit SRL sa-mi prelucreze datele cu caracter personal conform Politicii de confidentialitate.

  • facebook-logo
  • linkedin-logo