top of page

Legatorie documente

Archivit ofera servicii legatorie documente, respectand legislatia in vigoare si cerintele clientului.

Asiguram o analiza personalizata a nevoilor dvs. si raspundem cu promptitudine, prin partenerii nostri, tuturor solicitarilor de prelucrare documente, conform prevederilor Legii Arhivelor Nationale Nr. 16/1996 si ale Normelor tehnice privind desfasurarea activitatilor in Arhivele Nationale.

Legatorie documente | ArchivIT

Cand apelam la servicii de legatorie?

Daca firma dvs. are obligatia depunerii arhivei la Arhivele Nationale, atunci aveti si obligatia legarii documentelor in coperti de carton, urmand o serie de reguli stricte.

In cazul in care compania dvs. nu se incadreaza in aceasta categorie, NU aveti obligatia legarii documentelor din arhiva. Cu alte cuvinte, serviciul de legatorie documente nu va este necesar!

Nu stiti exact in ce categorie se incadreaza compania Dvs. ? Aveti neclaritati cu privire la regimul diferitelor categorii de documente cu care operati ? Archivit va vine in intampinare si de aceasta data, oferindu-va, dupa caz:

  consultanta arhivistica, pentru a intelege corect obligatiile legale ce va revin in calitate de detinator de arhiva si/sau manipulator de documente

 servicii de legatorie, prin partenerii nostri, odata identificata necesitatea serviciului Propunem sa analizam impreuna nevoile implementarii legatoriei de documente inainte sa luati cea mai buna decizie pentru compania dvs.

Standarde de legatorie

Serviciile de legatorie documente oferite de Archivit, prin parteneri, respecta standardele impuse de legislatia in vigoare: documentele sunt legate cu sfoara de canepa in coperti de carton si sunt grupate cronologic in dosare ce contin maximum  250 – 300  de pagini etc.

In afara respectarii stricte a standardelor de legatorie, va garantam atentie maxima la detalii si rigoare in aplicarea cerintelor specifice ale companiei Dvs.

bottom of page