Viziteaza-ne depozitul     /     harta site-ului

Solicita o oferta:

Nume şi prenume*

Adresa email*

Telefon*

Mesaj*

Cod verificare
captcha

Contacteaza-ne acum!

Depozitare arhiva

Depozit arhivaArchivit presteaza servicii de depozitare arhiva in cadrul singurei cladiri din Romania proiectate si construite de experti exclusiv cu scopul stocarii arhivei, cladire receptionata cu nota 10 de catre ISU Ilfov.

Archivit se angajeaza ca depozitarea arhivei sa intruneasca conditii de cea mai inalta calitate si siguranta, intarita de anii de experienta in domeniu si sistemele performante de preventie si stingere a incendiilor.

De ce sa lasati depozitarea arhivei in seama Archivit?

Cutie depozitare arhiva Banii dumneavoastra au valoare – Costurile noastre sunt garantat mai mici decat cele generate de depozitarea interna!

Cutie depozitare arhiva Timpul dumneavoastra este pretios – Nu exista investitii in amenajare si autorizarea unui spatiu intern pentru depozitarea arhivei ! Platiti doar cat utilizati, iar oamenii dvs. lucreaza pentru profit!

Cutie depozitare arhiva Siguranta arhivei dvs. este prioritatea noastra –  Cu Archivit, arhiva dvs. va fi depozitata la cel mai inalt grad de securitate si siguranta! Niciodata documentele dvs., care va protejeaza interesele, nu vor fi in pericol!

Cutie depozitare arhiva Spatiul dvs. va putea fi valorificat pentru scopul initial pentru care a fost creat. Lasand depozitarea arhivelor in seama Archivit, veti reusi sa va adaptati biroul in functie de necesitati!

Depozitul Archivit – solutia optima pentru depozitare arhiva

Depozitarea arhivelor intr-un spatiu special construit in acest scop, cum este depozitul Archivit, aduce cu sine mai multe beneficii:

Cutie depozitare arhiva Temperatura si umiditate monitorizate si controlate 24/7

Cutie depozitare arhiva Rafturi metalice proiectate pentru a rezista la miscari seismice cu o magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter

Cutie depozitare arhiva Sisteme de alarma, paza permanenta, monitorizare CCTV 24/7

Cutie depozitare arhiva Autorizatie PSI pentru depozitare arhiva si toate certificarile ISO

Cutie depozitare arhiva Planificarea logistica efectuata de specialisti

Cutie depozitare arhiva Confidentialitate garantata

Cutie depozitare arhiva Personal calificat pentru managementul arhivei.