Archivit se angajeaza sa ofere servicii complete de consultanta in privinta legislatiei in vigoare, cu privire la termenele de pastrare ale documentelor in arhiva.

De la o companie la alta, termenele si conditiile difera in functie de specificul activitatii si complexitatea organigramei. De exemplu, termenele de pastrare a documentelor contabile difera de termenele de pastrare a documentelor de resurse umane, al documentelor notariale s.a.m.d.

Este necesara si o scurta discutie cu reprezentantii fiecarui departament in parte pentru a ne asigura ca vom cuprinde in Nomenclatorul arhivistic toate tipurile de documente create.

Nomenclator Arhivistic pentru Companii si Institutii publice

Specialistii in arhivistica sunt singurii in masura sa va ofere consultanta si o analiza de costuri pentru ca Nomenclatorul arhivistic sa fie realizat corect, indiferent daca reprezentati o companie privata sau o institutie publica.

Va rugam sa ne contactati, iar noi va vom ajuta in cel mai scurt timp cu o oferta avantajoasa!

VREAU OFERTA

*Prin completarea si transmiterea acestui formular sunt de acord ca Archivit SRL sa-mi prelucreze datele cu caracter personal conform Politicii de confidentialitate.

  • facebook-logo
  • linkedin-logo