top of page

Archivit ofera servicii de arhivare documente contabile la cele mai avantajoase costuri atat firmelor de contabilitate, cat si tuturor companiilor si institutiilor publice ce au un rulaj de documente contabile.

Legea Arhivelor Nationale (nr.16/1996) prevede conditii clare privind organizarea si arhivarea documentelor, precum si pastrarea si depozitarea acestora.

Pentru arhivarea documentelor contabile exista un interes sporit datorita faptului ca volumul actelor contabile in orice firma este in general net superior altor tipuri de documente. De asemenea, documentele contabile trebuie sa fie riguros organizate si pastrate intr-o stare impecabila pentru a putea fi accesate rapid in cazul bilanturilor contabile, reorganizarilor administrative, inspectiilor fiscale etc.

Arhivare documente contabile | ArchitIT

Avand in vedere cele doua aspecte, faptul ca mai mult de 50% din totalul documentelor stocate in depozitul Archivit sunt documente contabile nu este deloc intamplator.

Servicii de arhivare documente contabile

Prin intermediul specialistilor in domeniul arhivistic, ne angajam sa oferim servicii de arhivare documente contabile la cele mai inalte standarde calitative. Astfel, Archivit va garanteaza arhivarea corecta a documentelor contabile in cutii de arhivare standardizate, respectand criterii foarte importante:

 Tipul documentelor contabile si financiar-contabile

 Anul calendaristic in care a fost creat dosarul/biblioraftul

 Punctul de lucru/sucursala de care apartine dosarul respectiv.

Cele trei elemente ajuta la pastrarea cutiilor pe durata prevazuta de lege, permitand clientilor nostri sa plateasca si sa pastreze arhiva de documente contabile fara a depasi termenele legale.

Avantajele externalizarii serviciilor de arhivare documente contabile catre Archivit

 

Arhivarea documentelor contabile este o responsabilitate pe care este indicat sa o lasati in seama specialistilor, iar colaborarea cu Archivit va ofera beneficii foarte importante.

Acces rapid la documente

Intotdeauna accesul la cutiile de arhivare depozitate se face rapid, fara niciun efort pentru Dvs. Trebuie doar sa ne comunicati informatia de pe coperta/cotorul dosarului, informatie pe care noi o avem deja inregistrata in sistemul informatic ca urmare a realizarii raportului de continut si codul de bare alocat de Archivit fiecarei cutii intrate in depozit.

Costuri optimizate

Pastrand actele contabile strict pe perioadele cerute de lege, Archivit va ajuta sa optimizati costurile bugetate pentru pastrarea acestora.

Siguranta documentelor depozitate

Oferim siguranta in depozitarea arhivelor contabile, in cadrul singurei cladiri din Romania construite in scopul pastrarii si conservarii arhivei.

Concluzionand, firma Archivit va ofera servicii profesionale de arhivare documente contabile si depozitare arhiva contabila, ajutandu-va sa eficientizati activitatea departamentului de contabilitate si, implicit, a intregii Dvs. companii.

Cereti acum o oferta de arhivare documente contabile, completand formularul alaturat si va vom raspunde in cel mai scurt timp!

bottom of page